Vinkkejä uusille pelaajilleJos olet vasta aloittanut tai suunnittelet vedonlyönnin aloittamisen, luet nyt aivan oikeaa sivua. Kerromme sinulla tällä sivulla ensin vinkkejä uusille pelaajille, jotka haluavat tietää miten aloittaa vetojen tekemisen. Saat tietää, että missä vetoja kannattaa tehdä, millaisia etuja saat niiden tekoon sekä miten voitat vedoissa. Viimeisin näistä aiheista liittyy jo vähän tämän sivun toiseen aiheeseen strategioihin, joilla saat voittoja. Voitothan ovat se perimmäisin syy siihen, miksi vetoja tehdään. Siihen tarvitaan monenlaisia taitoja, onnea sekä apukeinoja, joita voit kerätä itse tai saada muilta. Nyt ensin uusien vedonlyöjien aiheeseen.

Näin pärjäät hyvin uutena vedonlyöjänä

aluamme ihan ensimmäisenä kertoa sinulle hyvän uutisen, jos olet vasta aloittamassa vetojen teon maailmassa. Et silloin taida olla vielä kovinkaan monen tai yhdenkään vedonlyöntisivuston jäsen. Siinä tapauksessa sinulla on vielä monen sivuston tervetuloedut käyttämättä. Niitä jakavat lähes kaikki sivustot, joissa voi tehdä vetoja. Etu voi olla esimerkiksi talletusetu, jolloin saat ensimmäisen tai ensimmäisten talletuksesi päälle bonusrahaa, jolla voit tehdä vetoja. Etu voi olla myös esimerkiksi ilmainen veto jostakin lajista. Se on varmaa, että tulet saamaan tällaisia etuja monella sivustolla. Muistathan aina tarkistaa, että kohteenasi oleva sivusto on turvallinen paikka tehdä vetoja.

Kun olet uusi vedonlyöjä, et ehkä tiedä vielä kovin paljon siitä, miten jostakin lajista kannattaa tehdä vetoja. Mutta saatat tietää eri lajeista paljon, vaikka et olekaan ollut tätä ennen vedonlyöjä. Siitä on sinulle paljon apua, kun teet vetoja. Suosittelemme, että teet vetoja niistä lajeista, joita olet jo seurannut. Jos et tiedä lajista mitään, et välttämättä tiedä siihen liittyvien vetojenkaan teosta mitään.

Uuden vedonlyöjän kannattaa aloittaa ensin helppojen vetojen teosta riippumatta lajista, josta teet vetoja. Helpoilla tarkoitamme esimerkiksi voittajavetoja, joissa veikkaat vain siitä, että kumpi ottelun joukkueista voittaa. Sellainen veto on siten todella helppoa tehdä. Samalla saat tutustua siihen, että miten vetokupongit toimivat, miten vedot maksetaan ja muista vetojen tekoon liittyvistä asioista. Kun osaat tehdä näitä helppoja vetoja, voit alkaa perehtyä monimutkaisempien vetojen tekemiseen. Nyt sitten erilaisiin strategioihin, joita uudetkin jäsenet tarvitsevat.

Näillä strategioilla saat hyvin voittoja

Vetoja voi tehdä käyttäen erilaisia strategioita. Ne eivät ole sellaisia, kuin esimerkiksi kasinopelien pelaamisessa käytettävät strategiat. Ne liittyvät suurimmaksi osaksi siihen, että kuinka tulla hyväksi vetojen tekijäksi. Vetojen teossa ei voi käyttää mitään kaavoja, joiden kautta voittoja voisi tulla paremmin. Mutta muutama vinkki on silti olemassa, joilla voit ehkä saada voittoja paremmin kuin yleensä.

Toinenkin strategia liittyy tiedon keräämiseenEnsimmäinen vinkki on se, että seuraa tarkoin niitä lajeja, joista aiot tehdä vetoja. Kannattaa seurata niitä lajeja, jotka oikeasti myös kiinnostavat sinua. Silloin lajien seuraaminen on samalla myös todella hauskaa. Ehkä lajissa on jokin joukkue, joka on oma suosikkisi. Voit tehdä vetoja silloin, kun tämä joukkue pelaa. Ehkä sinulla on muistissakin jo hyvin tämän joukkueen pelaamiseen liittyviä asioita, joista on apua vetojen teossa.

Toinenkin strategia liittyy tiedon keräämiseen. Sellaisia saat monista sivustoista, joissa on tarjolla tilastoja sekä analyyseja. Voit löytää näistä paikoista hyviä vinkkejä esimerkiksi liittyen johonkin otteluun, josta aiot tehdä vetoja. Tietoja voidaan jakaa ilmaiseksi tai maksun kautta. Löydät tärkeitä tietoja myös suoraan vedonlyöntisivustoilta, joissa teet vetoja. Siellä voi olla myös tilastoja esimerkiksi siitä miten kaksi ottelun ottelijaa ovat ennen pelanneet keskenään. Monilla vedonlyöntisivustoilla on tarjolla myös uutisia eri lajeista. Niitäkin kannattaa lukea, jos ne kovasti kiinnostavat.